Latar Belakang Perniagaan

Amirul Izzulis Ventures

Amirul Izzulis Ventures (002961210A). Memulakan Operasi Sejak Dari Tahun 2015 Dan Menjalankan Perniagaan Berasaskan Pembinaan Laman Web, Pencetakan Dan Khidmat Bantuan Untuk Perniagaan.
Selain itu kami juga menjadi rakan kongsi untuk perniagaan lain seperti :
Kepakaran & Kelebihan Kami

Dunia Digital

Kepakaran kami adalah membangunkan laman web bertaraf profesional dan mesra penguna.
Dengan pengalaman ahli kumpulan kami dalam pembangunan laman web, memberikan kami kelebihan untuk memberikan jaminan kualiti kepada pelangan.
Siapakah kami

Ahli kumpulan

Kami terdiri daripada gabungan freelancer daripada seluruh malaysia dan mempunyai pengalaman membina laman web bertaraf dunia.
Kami sentiasa memberikan servis dan kualiti terbaik untuk semua pelangan kami dalam masa yang sama mengekalkan harga yang terendah.

Dengan bantuan dan sokongan rakan rasmi perniagaan kami iaitu Big Domain Sdn Bhd dan juga Home Platform Sdn Bhd, berjaya menjadikan kami dikedudukan sekarang ini.

Prinsip Asas

Perniagaan

Prinsip asas perniagaan kami ialah untuk menjadi pusat sehenti untuk perniagaan dan menjaga kualiti perkhidmatan disamping harga mampu milik untuk semua.
Dasar kami ialah menjaga kerahsiaan pelanggan. Semua maklumat pelanggan dan perincian tempahan tidak akan didedahkan kepada pihak lain.